Search
Close this search box.

Kävelykepit ja kyynärsauvat

Kävelykeppi sopii nimensä mukaisesti kävelyn tuentaan. Se on kevyt ja trendikäs lisätuki jos liikkuminen on kivuliasta tai epävarmaa. Tyylikkään kävelykepin voi hankkia jo varhaisessa vaiheessa vaikkapa ”herrastelukepiksi” ja on sen takia erinomainen ja ennen kaikkea hyödyllinen lahjaidea.

Kaatumisesta seuraa yleensä murtumia, joista toipuminen on pitkällinen prosessi. Pahimmassa tapauksessa kaatuminen aiheuttaa pysyvän liikuntakyvyn menetyksen. Tyypillisiä kaatumisvammoja ovat esimerkiksi reisiluun kaulan murtuminen sekä ranne-, olkapää-, nilkka-, polvi- sekä pään vammat.

Kävelykeppeihimme on saatavilla erillinen jääpikki sekä rannelenkki, josta kepin voi ripustaa esim. liikkeessä asioidessa. Rannelenkki vähentää myös kepin häviämisen riskiä.

Apuvälineklinikoillamme on kattava valikoima erilaisia kävelykeppejä; kevyitä puisia malleja, jotka lyhennetään määrämittaan odottaessa, metallisia malleja, joissa on pituuden säätömahdollisuus, kokoontaitettavia malleja, jotka mahtuvat esim. matkan aikana pieneen laukkuun tai keppi, jossa on sateenvarjo samassa paketissa.

Kävelykepit mitoitetaan asiakkaalle sopiviksi.

Myymme myös EU-standardien mukaisia kyynärsauvoja. Kauttamme saa myös perusmalleja pidempiä, sekä lapsille lyhyempiä sauvoja, jääpiikkejä sekä kuluneiden kumitulppien tilalle uusia.