Search
Close this search box.

Tukipohjalliset

Jalkaterä on rakenteeltaan ja toiminnaltaan monimutkainen kokonaisuus, jossa pienetkin toiminnalliset häiriöt ja rakenteelliset poikkeamat voivat aiheuttaa yllättävän suurta epätasapainoa koko kehossa. Kineettisen ketjun välityksellä jalkaterän toiminta voi nimittäin vaikuttaa aina niska-, hartiaseudulle saakka. Jalkaterän toimintahäiriöt voivat olla seurausta esimerkiksi jalkaterän synnynnäisestä poikkeavasta rakenteesta, ylirasituksesta, iän aiheuttamista muutoksista nivelissä ja pehmytkudoksissa, perussairauksista tai trauman jälkitilasta.

Ongelmia hoidetaan tehokkaimmin yhteistyönä terveydenhuollon moniammatillisen tiimin voimin. Tukipohjalliset toimivat lääkinnällisen kuntoutuksen välineenä esimerkiksi aktiivisen fysioterapiaohjelman rinnalla. Hyvin valmistetuilla yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan tasata painon jakautumista, aktivoida jalkojen lihaksistoa ja ohjata jalan asentoa neutraalimpaan suuntaan.

Soleuksessa pohjalliset valmistaa sinulle aina terveydenhuollon ammattihenkilö. Kaikki alkaa huolellisesta tarvekartoituksesta, joka sisältää jalkojen tutkimuksen. Asiakkaan toiveet huomioiden suunnittelemme ja mitoitamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun. Soleuksessa tukipohjallisasioissa sinua palvelee jalkojenhoitaja, apuvälineteknikko tai fysioterapeutti. Pohjalliset valmistetaan Suomessa omissa toimipisteissämme ja materiaalit valitaan palvelemaan asiakkaan yksilöllistä tarvetta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Käytettävissämme on tietokoneavusteinen valmistusmenetelmä, mutta valmistamme pohjallisia tarvittaessa myös perinteisemmillä mitanotto -ja valmistusmenetelmillä mikäli tarve niin vaatii.

Tukipohjallisprosessin hintaan kuuluu tutkimuksen ja mitoituksen lisäksi valmistus, sovitus ja käytön opastus sekä tarvittavat kontrollikäynnit. Yksilöllisesti valmistettavilla lääkinnällisillä tukipohjallisilla on aina istuvuustakuu. Tarvittavista kontrollikäynneistä ja muutostöistä ei siis veloiteta erikseen.

Huom! Mitanotot ajanvarauksella!

Helsinki Ruskeasuo

Tenholantie 10  puh. 029 340 0660

Espoo Leppävaara 

Bertel Jungin aukio 9, puh. 029 340 0640

Lahti 
Vesijärvenkatu 8, puh. vaihde 029 3400 650.