Search
Close this search box.

Erityisjalkineet ja tehdasvalmisteiset mittajalkineet

ERITYISJALKINEIKSI kutsutaan mm. lasten kampura-, antivarus-, tuki-, ortoosi-, sekä aikuisten diabetes-, reuma-, venykepäällis- ja hoitojalkineita. Myymme tilaustuotteina hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja kauniita, Euroopan tehtaissa valmistettuja jalkineita, joiden ominaisuuksiin kuuluvat asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden mm. tukevuus, riittävä leveys, tukipohjallisvara, pehmeys, kengän käynti, pohjan jäykisteet ja ulkonäkö.

Tilavalestisiin erityisjalkineisiin mahtuu yksilöllinen tukipohjallinen. Kenkien sovituksen yhteydessä voimme tarvittaessa tehdä myös jalkojen kuormitustutkimuksen henkilökohtaisia tukipohjallisia varten, jotka ovat usein hyvän kengän jälkeen tärkein perusta jalkojen hyvinvoinnille.

Jalkineiden hankintaa varten suosittelemme ajanvarausta, jossa suoritamme tarvittavat jalan mittaukset ja tutkimukset. Erityisjalkineita saa kaikista toimipisteistämme.

Toimitusaika jalkineille on n. 2 viikkoa.

 

TEHDASVALMISTEISET ORTOPEDISET MITTAJALKINEET

Mittajalkineet soveltuvat asiakkaille, joiden jalkojen rakenne ei vaadi täysin yksilöllistä lestiä, mutta jonkin lääkinnällisen syyn vuoksi jalkineisiin tarvitaan lisätilaa tai muuta rakenteellista muutostyötä. Näitä syitä voivat olla esim. vaivaisenluut, vasaravarpaat, diabeteshaavaumat, turvotus, heikkokätisyys (kiinnityksen muutos), nilkkojen tuennan tarve ja jalkojen pituus- tai kokoero. Apuvälineteknikon ohjeiden mukaisesti valmistettavissa jalkineissa pystytään huomioimaan asiakkaan yksilöllisiä toiveita.

Näiden jalkineiden hankintaa varten suosittelemme ajanvarausta mitanottoa varten. Terveydenhuollon ammattilaisina tutkimme ja mittaamme jalat, teemme kuormitustutkimuksen mahdollisia tukipohjallisia varten ja tilaamme juuri sinun mitoillesi sopivat jalkineet suoraan tehtaalta. Tehdasvalmisteisia ortopedisia mittajalkineita saa kaikista toimipisteistämme.

Kauttamme saa mm. Dr.Comfortin jalkineita aikuisille, sekä norjalaisen Klavenessin FIA- ja OAS -jalkineita sekä aikuisille että lapsille. Saatavilla on kymmeniä erilaisia malleja. Toimitusaika jalkineille on keskimäärin 4-5 viikkoa.

Lisätietoa jalkineista sähköpostilla

Erityisjalkineita ON SAATAVANA NÄISTÄ TOIMIPISTEISTÄ

Helsinki Ruskeasuo

Tenholantie 10  puh. 029 340 0660

Espoo Leppävaara 

Bertel Jungin aukio 9, puh. 029 340 0640

Lahti 
Vesijärvenkatu 8, puh. vaihde 029 3400 650.